Ασθενοφόρο ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο στα κατεχόμενα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ασθενοφόρο ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο στα κατεχόμενα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ασθενοφόρο συγκρούστηκε με σαλούν όχημα στον δρόμο Λευκωσία – Μόρφου στα κατεχόμενα, με αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους.

Σύμφωνα με τ/κ Μέσα, γύρω στις 5:30 το πρωί της Κυριακής (8/4), ασθενοφόρο συγκρούστηκε με άλλο όχημα. Συγκεκριμένα, η αριστερή μπροστινή μεριά του ασθενοφόρου, συγκρούστηκε με την δεξιά πίσω μεριά του άλλου οχήματος.

Από το τροχαίο υπήρξαν τέσσερις τραυματισμοί από τους οποίους οι τρεις αποδείχθηκαν θανάσιμοι.

Ο οδηγός του σαλούν οχήματος, τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ τρία από τα άτομα επέβαιναν στο ασθενοφόρο, έχουν χάσει τη ζωή τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE