ΛΕΜΕΣΟΣ: 31χρονος επισκέφθηκε την πρώην του και κατέληξε στο Τμήμα

ΛΕΜΕΣΟΣ: 31χρονος επισκέφθηκε την πρώην του και κατέληξε στο Τμήμα

Δεν βγήκε σε καλό η επίσκεψή του στην πρώην σύντροφό του, αφού τελικά κατέληξε στο Τμήμα, ύστερα μάλιστα από διαπληκτισμό με αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 12:20 το βράδυ της Κυριακή (8/4), ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, για 31χρονο που παρενοχλούσε γυναίκα μέσα στην οικία της.

Την Αστυνομία ενημέρωσε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, για να ζητήσει βοήθεια, γιατί όπως ανάφερε, δεχόταν παρενόχληση από τον 31χρονο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, για να παρατηρήσουν τον 31χρονο.

Ωστόσο, ο 31χρονος αντέδρασε με αποτέλεσμα να επιτεθεί στους αστυνομικούς και τελικά να του περάσουν χειροπέδες.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Τμήμα όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος στην συνέχεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αιματηρό οικογενειακό θρίλερ στη Λευκωσία: Καταζητείται 35χρονος για απόπειρα φόνου της συζύγου και της πεθεράς του

Αιματηρό οικογενειακό θρίλερ στη Λευκωσία: Καταζητείται 35χρονος για απόπειρα φόνου της συζύγου και της πεθεράς του

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ένα θρίλερ στην πρωτεύουσα μετά την αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, αναστατώνοντας τη Λευκωσία.