ΛΑΡΝΑΚΑ: Πήγε και στάθμευσε σε κατάλοιπα Λαμπρατζιάς - Έπιασε φωτιά

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πήγε και στάθμευσε σε κατάλοιπα Λαμπρατζιάς - Έπιασε φωτιά

Στις φλόγες τυλίχθηκε όχημα, το οποίο η ιδιοκτήτριά του στάθμευσε πάνω από κατάλοιπα λαμπρατζιάς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, την Κυριακή (8/4) και η ώρα 14:26 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε πετρελαιοκίνητο όχημα ξηράς μάρκας SEAT IBIZA το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε οικόπεδο στην οδό Άγγελου Τερζάκη, στη Λάρνακα.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας ‘Υπ/μου Α. Παπαδόπουλου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 14.37  

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από το χώρο της μηχανής και σοβαρές ζημιές έπαθε ο μπροστινός ελαστικός προφυλακτήρας και η βαφή του μπροστινού μέρους του οχήματος.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου σε συνεργασία της Πυροσβεστικής με την Αστυνομία και η πυρκαγιά προκλήθηκε από αναμμένα κάρβουνα Λαμπρατζιάς.

Η ιδιοκτήτρια το οχήματος είχε σταθμεύσει πάνω από κατάλοιπα Λαμπρατζιάς από το Μεγάλο Σάββατο (7/4)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.