Θέλει επιστροφή Λαϊφη, σύμμαχος και ο διεθνής στόπερ!

Θέλει επιστροφή Λαϊφη, σύμμαχος και ο διεθνής στόπερ!

Ο Ολυμπιακός Πειραιώς έχει επισήμως 15 δανεικούς σε Ελλάδα και εξωτερικό συν την υπόθεση του Γιαννιώτη.

Εξ αυτών αρκετοί είναι εκείνοι που προορίζονται για επιστροφή, όπως αναφέρει σημερινό (08/04) δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας gazzetta.gr, το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι οι Πειραιώτες θέλουν να επιστρέψει στο Λιμάνι ο Λαϊφης και σύμμαχος τους σε αυτή τους την επιθυμία, φέρεται να είναι και ο διεθνής άσος!

Θυμίζουμε πάντως ότι ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις του, τόνισε πως περνάει μια χαρά στο Βέλγιο και ότι θα ήθελε να παραμείνει στη Σταντάρ Λιέγης!

Ας δούμε το σχετικό απόσπασμα:

«Για τον Λαϊφη ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει την επάνοδο του, έχοντας… σύμμαχο έως ένα σημείο και τον ίδιο τον Κύπριο στόπερ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE