ΚΟΦΙΝΟΥ: Τα έκαναν Γης Μαδιάμ – Δεν γλύτωσε ούτε το κοινοτικό συμβούλιο

ΚΟΦΙΝΟΥ: Τα έκαναν Γης Μαδιάμ – Δεν γλύτωσε ούτε το κοινοτικό συμβούλιο

Δεν ακολούθησαν την πεπατημένη και δεν «ηρέμησαν» μετά το «Χριστός Ανέστη» οι πιτσιρικάδες της Κοφίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline γύρω στις 8:00 το πρωί της Κυριακής του Πάσχα (8/4) καταγγέλθηκε από την κοινοτάρχη του χωριού ότι παρατηρήθηκαν ζημιές στο κτήριο του κοινοτικού συμβουλίου που βρίσκεται στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται, αποτέλεσμα ρίψης κροτίδων ήταν ζημιές σε δύο αλουμινένιες πόρτες και δύο εξωτερικά τζάμια του κτηρίου.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι ζημιές προκλήθηκαν γύρω στις 5-6 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Από περιπολία της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν ζημιές και σε στάση λεωφορείου στην κοινότητα, καθώς και σε δύο πινακίδες.

Ο τοπικός περιφερειακός σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τις έρευνες και τις εξετάσεις για πρόκληση κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία.

Α.Μ. - Ι.Ι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE