ΚΟΦΙΝΟΥ: Τα έκαναν Γης Μαδιάμ – Δεν γλύτωσε ούτε το κοινοτικό συμβούλιο

ΚΟΦΙΝΟΥ: Τα έκαναν Γης Μαδιάμ – Δεν γλύτωσε ούτε το κοινοτικό συμβούλιο

Δεν ακολούθησαν την πεπατημένη και δεν «ηρέμησαν» μετά το «Χριστός Ανέστη» οι πιτσιρικάδες της Κοφίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline γύρω στις 8:00 το πρωί της Κυριακής του Πάσχα (8/4) καταγγέλθηκε από την κοινοτάρχη του χωριού ότι παρατηρήθηκαν ζημιές στο κτήριο του κοινοτικού συμβουλίου που βρίσκεται στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται, αποτέλεσμα ρίψης κροτίδων ήταν ζημιές σε δύο αλουμινένιες πόρτες και δύο εξωτερικά τζάμια του κτηρίου.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι ζημιές προκλήθηκαν γύρω στις 5-6 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Από περιπολία της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν ζημιές και σε στάση λεωφορείου στην κοινότητα, καθώς και σε δύο πινακίδες.

Ο τοπικός περιφερειακός σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τις έρευνες και τις εξετάσεις για πρόκληση κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία.

Α.Μ. - Ι.Ι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE