ΚΟΦΙΝΟΥ: Τα έκαναν Γης Μαδιάμ – Δεν γλύτωσε ούτε το κοινοτικό συμβούλιο

ΚΟΦΙΝΟΥ: Τα έκαναν Γης Μαδιάμ – Δεν γλύτωσε ούτε το κοινοτικό συμβούλιο

Δεν ακολούθησαν την πεπατημένη και δεν «ηρέμησαν» μετά το «Χριστός Ανέστη» οι πιτσιρικάδες της Κοφίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline γύρω στις 8:00 το πρωί της Κυριακής του Πάσχα (8/4) καταγγέλθηκε από την κοινοτάρχη του χωριού ότι παρατηρήθηκαν ζημιές στο κτήριο του κοινοτικού συμβουλίου που βρίσκεται στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται, αποτέλεσμα ρίψης κροτίδων ήταν ζημιές σε δύο αλουμινένιες πόρτες και δύο εξωτερικά τζάμια του κτηρίου.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι ζημιές προκλήθηκαν γύρω στις 5-6 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Από περιπολία της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν ζημιές και σε στάση λεωφορείου στην κοινότητα, καθώς και σε δύο πινακίδες.

Ο τοπικός περιφερειακός σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τις έρευνες και τις εξετάσεις για πρόκληση κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία.

Α.Μ. - Ι.Ι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE