Δείτε πως είναι σήμερα η Ρόδη από το Καφέ Της Χαράς

Δείτε πως είναι σήμερα η Ρόδη από το Καφέ Της Χαράς

Η Ευτυχία Φαναριώτη έγινε ευρύτερα γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό από το Καφέ Της Χαράς, όπου υποδύθηκε την Ρόδη, την ανιψιά του παπά και της παπαδιάς, αρραβωνιαστικιά του Φατσέα και υποψήφια αρραβωνιαστικά του Περίανδρου Πόπωτα.

Αν και έχει στο ενεργητικό της πολλές θεατρικές και κινηματογραφικές συμμετοχές, είναι από τα πρόσωπα της εγχώριας showbiz που κάνουν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

Στην πιο πρόσφατη από αυτές, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε, πριν από λίγες μέρες, στο θέατρο Altera Pars, όπου παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Το Αίμα.

 

Από peoplegreece

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.