ΦΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ: Η Κυπριακή Αστυνομία δεν ενημερώθηκε για τη σύλληψη του δολοφόνου

ΦΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ: Η Κυπριακή Αστυνομία δεν ενημερώθηκε για τη σύλληψη του δολοφόνου

Καμία ενημέρωση των Κυπριακών Αρχών για τις εξελίξεις στην υπόθεση Αποστολίδη, δηλώνει η Αστυνομία.

Δεν υπάρχει οποιαδήποτε ενημέρωση γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 65χρονου Σόλωνα Αποστολή, στα κατεχόμενα, ανέφερε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης.

Σε δηλώσεις στην ΑΔΕ Λεμεσού και κληθείς να σχολιάσει τη σύλληψη του φερόμενου δράστη και τα όσα φέρεται να ανέφερε στην κατάθεση του, ο κ. Αγγελίδης είπε πως η όποια ενημέρωση γίνεται μέσω της Δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για την Εγκληματικότητα και "με βάση τις εξελίξεις που καταγράφονται από χθες, δεν υπάρχει οποιαδήποτε ενημέρωση".

"Είμαστε σε συνεχή επαφή με τα μέλη της Επιτροπής και όταν θα υπάρξει οποιαδήποτε ενημέρωση για τις εξελίξεις, όπως παρουσιάζονται, θα γίνει και σχετική ενημέρωση των δημοσιογράφων", συμπλήρωσε ο Ανδρέας Αγγελίδης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE