Η Ελένη μαθαίνει την τέχνη του αντικριστού! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Ελένη μαθαίνει την τέχνη του αντικριστού! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ντυμένη casual, πόζαρε δίπλα στον κύριο Μανώλη, στα Ανώγεια!

Οικογενειακές διακοπές στην Κρήτη απολαμβάνει η Ελένη Μενεγάκη όπως διαφαίνεται και από τις φωτογραφίες και βίντεο που ανεβάζει στα κοινωνικά της δίκτυα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ελληνικών ΜΜΕ η γνωστή παρουσιάτρια διαμένει σε πολυτελές ξενοδοχείο στον Αδελιανό Κάμπο, στο Ρέθυμνο.

Η τελευταία της επίσκεψή ήταν στα Ανώγεια, όπου η παρουσιάστρια "διδάχθηκε" από τον κ.Μανώλη, τα μυστικά του καλού αντικριστού.

Λίγες ώρες αργότερα, η Ελένη Μενεγάκη "ανέβασε" βίντεο με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που συνόδευσαν το αναστάσιμο μήνυμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE