Καταιγιστικές εξελίξεις στην δολοφονία Αποστολίδη – 'Παραδέχθηκε ο 22χρονος'

Καταιγιστικές εξελίξεις στην δολοφονία Αποστολίδη – 'Παραδέχθηκε ο 22χρονος'

Παραδόθηκε στις Τουρκικές αρχές ο 22χρονος Τούρκος και σε θεληματική του κατάθεση, φέρεται να παραδέχθηκε ενοχή στην δολοφονία του 65χρονου Ε/κ, Σολωμού Αποστολίδη.

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση Αποστολίδη είχαμε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου (7/4).

Σύμφωνα με την τ/κ ιστοσελίδα, Κibrisgazetesi, ο 22χρονος Τούρκος, για τον οποίο από την πρώτη στιγμή υπήρχαν ισχυρές ενδείξεις εναντίον του για συμμετοχή του στον φόνο του Σολωμού Αποστολίδη, το βράδυ του Μ. Σαββάτου (7/4) παραδόθηκε στην Τουρκική Αστυνομία.

Μάλιστα, στο τ/κ δημοσίευμα, αναφέρεται ότι, ο 22χρονος σε θεληματική του κατάθεση, παραδέχθηκε ενοχή.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου (7/4), δεν υπήρχε επίσημη ενημέρωση από τα κατεχόμενα προς τις Κυπριακές Αρχές, ενώ ούτε η δικοινοτική ομάδα, έτυχε ενημέρωσης για τις εξελίξεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE