ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακιντζί: «Η πάροδος του χρόνου εδραιώνει τη διαίρεση»

Ακιντζί: «Η πάροδος του χρόνου εδραιώνει τη διαίρεση»

Ο Μουσταφά Ακιντζί δήλωσε ότι ως ο εκλελεγμένος ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, δεν συμπεριφέρεται με τρόπο που να αποκλείει την προοπτική λύσης του Κυπριακού.



Σε γραπτή δήλωσή του, αναφέρει ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι η πάροδος του χρόνου εδραιώνει τη διαίρεση του νησιού και καθιστά πιο δύσκολη την εξεύρεση λύσης. Είπε ακόμα ότι είναι φυσικό να εκφράζει τις ανησυχίες του πριν την επικείμενη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Απαντώντας σε επικρίσεις για την τοποθέτησή του ότι το Κυπριακό βρίσκεται σε κομβικό σημείο, υπενθύμισε ότι ηγέτης ε/κ κόμματος πριν από λίγες μέρες είπε ότι αν δεν γίνει κάτι, η διαίρεση θα καταστεί μόνιμη σε δύο χρόνια, κατά τα λεχθέντα του κ. Ακιντζί.

Ο Τ/κ ηγέτης ανέφερε ακόμα ότι η επίτευξη λύσης δεν είναι δυνατή μόνο με τις προσπάθειες των Τ/κ, προσθέτοντας ότι και η ε/κ πλευρά και όλες οι άλλες ενδιαφερόμενες πλευρές θα πρέπει να συμβάλουν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top