Παπα-σκούτερ στον Άγιο Νεκτάριο! Η πρώτη ανάσταση με πατίνι έχει άλλη χάρη- VIDEO

Παπα-σκούτερ στον Άγιο Νεκτάριο! Η πρώτη ανάσταση με πατίνι έχει άλλη χάρη- VIDEO

Έχουμε δει ιερείς να τρέχουν και με ένα χαμόγελο στα χείλη να αναγγέλλουν την ανάσταση του Κυρίου, πετώντας φύλλα δάφνης στους πιστούς. Φαίνεται όμως πως κάποιοι ιερείς έχουν…ξεφύγει (εντελώς) από τα τετριμμένα, εφαρμόζοντας δικές τους «πατέντες».

Έτσι και ο ιερέας στο βίντεο, από την ορθόδοξη ενορία του Αγίου Νεκταρίου στο Λονδίνο, ο οποίος με τη βοήθεια…σκούτερ ή αλλιώς πατινιού, διασκέδασε ίσως λίγο περισσότερο από το κανονικό.

Το βίντεο έχει αναρτηθεί στα social media (εμείς το αλιεύσαμε από τη σελίδα «I Love Cyprus ρε») και κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου, με τα σχόλια να μην είναι και τόσο εγκωμιαστικά για τον πάτερ, ο οποίος πάντως κατάφερε να γίνει το πρόσωπο της ημέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE