Ντιαμπατέ – Ντιμπαλά 2-3, Μπενεβέντο – Γιουβέντους 2-4! ΒΙΝΤΕΟ

Ντιαμπατέ – Ντιμπαλά 2-3, Μπενεβέντο – Γιουβέντους 2-4! ΒΙΝΤΕΟ

Με τον Πάουλο Ντιμπάλα να σκοράρει τρεις φορές, τις δύο από την άσπρη βούλα, η Γιουβέντους πέρασε νικηφόρα (4-2) από την έδρα της ουραγού Μπενεβέντο, για την οποία πέτυχε δύο τέρματα ο Σεΐκ Ντιαμπατέ.

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ξεπέρασε σχετικά σύντομα το σοκ από την εντός έδρας ήττα-αποκλεισμό (ουσιαστικά) με 0-3 από την Ρεάλ Μαδρίτης στον προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και επικράτησε με 4-2 της ουραγού Μπενεβέντο εκτός έδρας, φτάνοντας τους 81 βαθμούς έπειτα από 31 αγωνιστικές στο ιταλικό πρωτάθλημα, επτά περισσότερους από την δεύτερη Νάπολι που παίζει το μεσημέρι της Κυριακής με την Κιέβο Βερόνα εντός έδρας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Γιουβέντους ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος σκόραρε τρεις φορές, με υπέροχο ψηλοκρεμαστό πλασέ στο 16′ και δύο φορές από την άσπρη βούλα του πέναλτι (45+3′, 74′), για να διαμορφώσει το τελικό 4-2 ο προερχόμενος από τον πάγκο Ντόουγκλας Κόστα στο 82′, με ένα γκολ που θύμισε Άριεν Ρόμπεν. Για τους μαχητικούς γηπεδούχους, είχε ισοφαρίσει δύο φορές ο Σεΐκ Ντιαμπατέ, με προβολή (24′) και κεφαλιά (51′).

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

Η ώρα της κάλπης πλησιάζει για την ΕΔΕΚ, με τα μέλη του κόμματος να καλούνται στις 5 Σεπτεμβρίου να επιλέξουν τον νέο Πρόεδρο, σε μια εκλογική αναμέτρηση που διεξάγεται στη σκιά μιας παρατεταμένης εσωστρέφειας και έντονης δημόσιας αντιπαράθεσης, για την ίδια την εκλογική διαδικασία.