Τρόμος στη Γερμανία: Ημιφορτηγό έπεσε πάνω σε πλήθος κόσμου- Νεκροί και δεκάδες τραυματίες

Τρόμος στη Γερμανία: Ημιφορτηγό έπεσε πάνω σε πλήθος κόσμου- Νεκροί και δεκάδες τραυματίες

Σε πλήθος ανθρώπων έπεσε ένα ημιφορτηγό το Μεγάλο Σάββατο στην πόλη Μύνστερ στη δυτική Γερμανία, κοντά στα σύνορα με την Ολλανδία. Αν και η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις, ορισμένες αναφορές στα γερμανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς και 30 τραυματίες. 



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ημιφορτηγό έπεσε σε πλήθος ανθρώπων που κάθονταν σε πεζόδρομο στην παλιά πόλη. Ομάδες αστυνομικών έχουν σπεύσει στο σημείο, ενώ  δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας. Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, ο δράστης, μετά το τέλος του περιστατικού, αυτοπυροβολήθηκε. 

Η αστυνομία έχει ζητήσει από τους κατοίκους να μείνουν μακριά από την περιοχή. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής, της αστυνομίας αλλά και διασώστες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.