Η μία ήθελε και δεν μπορούσε, η άλλη δεν… μπορούσε! ΒΙΝΤΕΟ

Η μία ήθελε και δεν μπορούσε, η άλλη δεν… μπορούσε! ΒΙΝΤΕΟ

Η… σούπα σερβιρίστηκε πριν την Ανάσταση με την Έβερτον και την Λίβερπουλ να μένουν στην «λευκή» ισοπαλία.

Η Έβερτον ήθελε και δεν μπορούσε. Η Λίβερπουλ απλά… δεν μπορούσε. Το αποτέλεσμα; Ένα από τα χειρότερα ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ. Ο Κλοπ άδειασε τις ρεζέρβες του στο «Γκούντισον Παρκ» (Σολάνκε, Ινγκς, Κλάβαν κτλ), όμως ακόμα κι έτσι η Έβερτον έδειχνε να φοβάται ακόμα και την σκιά της.

Υπό το βλέμμα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο Τζόρναν Πίκφορντ έδειξε ότι αξίζει μία θέση στην Εθνική Αγγλίας. Ο τερματοφύλακας της Έβερτον κράτησε το 0-0 με εκπληκτικές επεμβάσεις σε προσπάθειες από Σολάνκε (17’) και Μίλνερ (30’), με την Έβερτον να μοιάζει εντελώς φοβική στο γήπεδο.

Σταδιακά, όμως η Λίβερπουλ άρχισε να βγάζει την κούραση του αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι και στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε ακόμα περισσότερο, μέχρι που τα «ζαχαρωτά» ξύπνησαν στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Η ομάδα του Σαμ Αλαρντάις έχασε τρεις εξαιρετικές ευκαιρίες με Τσενκ Τοσούν (82’, 87’) και Κάλβερτ-Λιούιν (89’), όμως το 0-0 παρέμεινε ως το τέλος σε ένα φτωχό ντέρμπι που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Σε μία από τις σημαντικότερες διπλωματικές στιγμές των τελευταίων ετών για το Κυπριακό, εξελίσσεται η επικείμενη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου, σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας τόσο σε επίπεδο ΟΗΕ όσο και μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE