Το πρώτο μετάλλιο της Κύπρου στους Κοινοπολιτειακούς – PICS

Το πρώτο μετάλλιο της Κύπρου στους Κοινοπολιτειακούς – PICS

Με το πιο σημαντικό μετάλλιο της καριέρας του άνοιξε το λογαριασμό της κυπριακής ομάδας στους 21ους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες.

Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό στο Σύνθετο Ατομικό της Ενόργανης Γυμναστικής, ο οποίος κρίθηκε στην τελευταία προσπάθεια στο τελευταίο όργανο (μονόζυγο), ο Μάριος Γεωργίου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, το πρώτο της κυπριακής ομάδας στους 21ους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες. Ο τελικός άρχισε στις 2:00πμ ξημερώματα Μ. Σαββάτου (07/04), ώρα Κύπρου, για να ολοκληρωθεί σχεδόν τρεις ώρες αργότερα.

Δείτε περισσότερα στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.