ΚΑΝΑΔΑΣ: Ξεκληρίστηκε εφηβική ομάδα χόκεϊ σε τραγικό δυστύχημα

ΚΑΝΑΔΑΣ: Ξεκληρίστηκε εφηβική ομάδα χόκεϊ σε τραγικό δυστύχημα

Στο πένθος βύθισε την καναδική κοινή γνώμη η τραγική είδηση του θανάτου 14 ανθρώπων από τη σύγκρουση λεωφορείου που μετέφερε εφηβική ομάδα χόκεϊ με φορτηγό.

Οι Ηumboldt Broncos ταξίδευαν σε αυτοκινητόδρομο βόρεια του Τίσντεϊλ στην επαρχία Σασκάτσουαν για ένα παιχνίδι play off με τους Nipawin Hawks, όταν το λεωφορείο τους συγκρούστηκε με το φορτηγό γύρω στις 17:00 (τοπική ώρα) το απόγευμα της Παρασκευής (6/4).

Από τους 28 επιβαίνοντες στο λεωφορείο σκοτώθηκαν οι μισοί -μεταξύ των οποίων και ο οδηγός- ενώ οι υπόλοιποι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο. Τρεις εξ’ αυτών νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

«Δεν μπορώ να φανταστώ τι περνούν αυτοί οι γονείς», έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter o πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, o οποίος έστειλε τα συλλυπητήριά του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν στα θύματα περιλαμβάνονται παίκτες της ομάδας (ηλικίας 16-21 ετών) ή προπονητές.

protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE