Σεισμός 6,5 βαθμών στην Παπούα Νέα Γουινέα

Σεισμός 6,5 βαθμών στην Παπούα Νέα Γουινέα

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,5 βαθμών σημειώθηκε στην απομακρυσμένη περιοχή των υψιπέδων στην Παπούα Νέα Γουινέα, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC).

Ο σεισμός του οποίου το εστιακό βάθος ήταν μόλις δύο χιλιόμετρα σημειώθηκε 93 χλμ. νοτιοδυτικά της Ποργκέρα στην επαρχία 'Ενγκα, ανακοίνωσε το EMSC.

Σεισμοί σημειώνονται συχνά στην Παπούα Νέα Γουινέα, η οποία βρίσκεται στον "δακτύλιο της φωτιάς" του Ειρηνικού, όπου τέμνονται τεκτονικές πλάκες και η σεισμική δραστηριότητα είναι μεγάλη.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αιματηρό οικογενειακό θρίλερ στη Λευκωσία: Καταζητείται 35χρονος για απόπειρα φόνου της συζύγου και της πεθεράς του

Αιματηρό οικογενειακό θρίλερ στη Λευκωσία: Καταζητείται 35χρονος για απόπειρα φόνου της συζύγου και της πεθεράς του

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ένα θρίλερ στην πρωτεύουσα μετά την αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, αναστατώνοντας τη Λευκωσία.