ΓΑΖΑ: Παλαιστίνιος δημοσιογράφος νεκρός από πυρά Ισραηλινών

ΓΑΖΑ: Παλαιστίνιος δημοσιογράφος νεκρός από πυρά Ισραηλινών

Ένας Παλαιστίνιος δημοσιογράφος που επλήγη την Παρασκευή (6/4) από πυρά ισραηλινών στρατιωτών κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων κοντά στη μεθόριο μεταξύ της Λωρίδας της Γάζας και του Ισραήλ υπέκυψε στα τραύματά του, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας στη Γάζα.

Ο δημοσιογράφος Γιάσερ Μουρτάτζα εργαζόταν στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Ain Media, που εδρεύει στη Γάζα, σύμφωνα με το υπουργείο που πρόσθεσε ότι πέθανε ένας ακόμη Παλαιστίνιος που τραυματίστηκε χθες.

Οι θάνατοι αυτοί αυξάνουν σε 9 τον αριθμό των νεκρών Παλαιστινίων στα βίαια επεισόδια με τον ισραηλινό στρατό που σημειώθηκαν τη χθεσινή ημέρα της Παρασκευής.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE