ΓΑΖΑ: Παλαιστίνιος δημοσιογράφος νεκρός από πυρά Ισραηλινών

ΓΑΖΑ: Παλαιστίνιος δημοσιογράφος νεκρός από πυρά Ισραηλινών

Ένας Παλαιστίνιος δημοσιογράφος που επλήγη την Παρασκευή (6/4) από πυρά ισραηλινών στρατιωτών κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων κοντά στη μεθόριο μεταξύ της Λωρίδας της Γάζας και του Ισραήλ υπέκυψε στα τραύματά του, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας στη Γάζα.

Ο δημοσιογράφος Γιάσερ Μουρτάτζα εργαζόταν στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Ain Media, που εδρεύει στη Γάζα, σύμφωνα με το υπουργείο που πρόσθεσε ότι πέθανε ένας ακόμη Παλαιστίνιος που τραυματίστηκε χθες.

Οι θάνατοι αυτοί αυξάνουν σε 9 τον αριθμό των νεκρών Παλαιστινίων στα βίαια επεισόδια με τον ισραηλινό στρατό που σημειώθηκαν τη χθεσινή ημέρα της Παρασκευής.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί για τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Διεθνούς Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς (UNOC3).

BEST OF TOTHEMAONLINE