Το ύστατο χαίρε στον Σολωμό Αποστολίδη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το ύστατο χαίρε στον Σολωμό Αποστολίδη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση έφερε ο 65χρονος δολοφονηθέντας Σολωμός Αποστολίδης, όπως εντόπισε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του.

Ενώ οι εξετάσεις, σε κατεχόμενα και ελεύθερες περιοχές, συνεχίζονται, η οικογένεια θα δώσει τον τελευταίο ασπασμό.

Συγκεκριμένα, η κηδεία του 65χρονου από την Κατωκοπιά και τέως κάτοικου Περιστερώνας, θα γίνει το Μεγάλο Σάββατο (7/4) από τον ιερό ναό Αγίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνος στο χωριό που διέμενε.

Στις 11:00 π.μ. όσοι τιμούν τη μνήμη του θα ψάλουν το «Αιωνία η μνήμη», ενώ η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 10:30 π.μ.

Ο Σολωμός Αποστολίδης καταλείπει μητέρα, τέκνα, εγγόνι και αδερφό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).

BEST OF TOTHEMAONLINE