Άπλωνε ρούχα και την χτύπησε μετεωρίτης- Οι πιο άτυχοι άνθρωποι- VIDEO

Άπλωνε ρούχα και την χτύπησε μετεωρίτης- Οι πιο άτυχοι άνθρωποι- VIDEO

Νομίζεις ότι είσαι άτυχος επειδή έχισες λίγο καφέ ή τράκαρες κάπου το αυτοκίνητο σου; Τι να πει η γυναίκα που έχασε το σπίτι της από τυφώνες πέντε φορές ή ο άντρας που επιβίωσε από δύο ατομικές βόμβες;

Βίντεο στο κανάλι του Youtube, το Weirdo, παρουσιάζει μερικούς από τους ομολογουμένως πιο άτυχους ανθρώπους στον πλανήτη.

Μέλανη Μαρτίνες από τις ΗΠΑ, έχασε το σπίτι της από τυφώνες τέσσερις φορές, το 1965, το 1985, το 1998 και το2005.

Όταν κάποια στιγμή μια τηλεοπτική εκπομπή ξανάκτισε το σπίτι της, στις 29 Αυγούστου 2013, μικρός τυφώνας κατέστρεψε πέμπτη φορά το σπίτι της, ενώ η ίδια και η οικογένεια της γλίτωσαν την τελευταία στιγμή από τα σωστικά συνεργεία.

Ένας άνδρας, κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, επιβίωσε από τις ατομικές βόμβες το 1945, στο Ναγκασάκι και τη Χιροσίμα, ενώ τα τραύματα από τις εκρήξεις ήταν εμφανείς για 12 ολόκληρα χρόνια.

Μια γυναίκα, από τον Οκτώμβριο του 1910, σχεδόν όπου υπήρχε μεγάλο ναυάγιο ήταν παρόν, στον Τιτανικό, το Ολύμπικο και το Βρετανικό.

Τι να πει και μια νοικοκυρά, η οποία τον Νοέμβριο του 1954, εκεί που άπλωνε τα ρούχα της, την χτύπησε μετεωρίτης, τραυματίζοντας την στη κοιλιά. Μάλιστα, είναι η μοναδική καταγεγραμμένη περίπτωση που μετεωρίτης χτύπησε άνθρωπο.

Μοιάζει αδύνατο αλλά είναι αληθινό, ένας δασοφύλακας χτυπήθηκε από κεραυνούς επτά φορές στη ζωή του, ενώ κατέχει και το σχετικό ρεκόρ Γκίνες. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι η ‘ατυχία’ του οφείλεται μάλλον στη φύση του επαγγέλματος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=l9S99obKtSE&t=192s

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE