ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Τον έσωσε το κράνος- 'Έδωκεν πας το παρκαρισμένο αυτοκίνητο’- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Τον έσωσε το κράνος- 'Έδωκεν πας το παρκαρισμένο αυτοκίνητο’- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, μεταφέρθηκε μοτοσικλετιστής, μετά από τροχαία σύγκρουση στην λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό, γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής (6/ 4).

Του Χρίστου Ζήνωνος

Συγκεκριμένα, ενώ μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας, που οδηγείτο από ηλικίας περίπου 35 ετών άνδρα, κινείτο στην λεωφόρο Μακαρίου, γυναίκα οδηγός εξερχόταν από πάροδο, κοντά από γνωστή αλυσίδα ταχυφαγείων, ανέκοψε την πορεία του δικύκλου.

Αυτόπτες μάρτυρες, μιλώντας στο ThemaOnline, ανέφεραν ότι μετά τη σύγκρουση, ο μοτοσικλετιστής σύρθηκε στην άσφαλτο και ακινητοποιήθηκε σε σταθμευμένο όχημα επί της λεωφόρου.

Πάντως, συνομιλώντας με μάρτυρες κι αστυνομικές μας πηγές, μας αναφέρθηκε ότι εκ πρώτης όψεως, η κατάσταση της υγείας του 35χρονου παρά τους τραυματισμούς σε χέρια, ώμο και πλευρά, δεν εμπνέει ανησυχία.

Να σημειώσουμε ότι ο μοτοσικλετιστής φορούσε προστατευτικό κράνος και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».

BEST OF TOTHEMAONLINE