ΚΥΠΡΟΣ: Απίστευτο από πού προμηθεύονται τις φλαούνες τους μερικοί- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Απίστευτο από πού προμηθεύονται τις φλαούνες τους μερικοί- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οι φλαούνες είναι παραδοσιακό αλμυρό που οι Κύπριοι ετοιμάζουν για τις εορτές του Πάσχα, αλλά υπάρχουν και αυτοί που τις αγοράζουν έτοιμες.

Στην σελίδα ‘I love Cyprus ΡΕ’ δημοσιεύθηκε φωτογραφία με πακέτο που στάθληκε μέσω εταιρείας μεταφορών, στο οποίο φαίνεται πως περιείχε φλαούνες.

Στο πακέτο μάλιστα αναφέρετουν να παραδοθεί ‘επείγον’.

Κάποιοι φαίνεται πως δεν είχαν χρόνο, ή δεν είχαν όρεξη να φτιάξουν τις δικές τους φλαούνες και τις παράγγειλαν να τους τες φέρουν!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE