Εξαιρετική παρουσία για την Ακαδημία Μαυρουδή στο Τουρνουά Αγίας Νάπας 2018 – PHOTOS

Εξαιρετική παρουσία για την Ακαδημία Μαυρουδή στο Τουρνουά Αγίας Νάπας 2018 – PHOTOS

Το μεγαλύτερο τουρνουά ακαδημιών της Μεσογείου έφτασε στο τέλος του την Τετάρτη (4/4).

Πάνω από 5.500 παιδιά έλαβαν μέρος στη διοργάνωση, περισσότεροι από 20.000 θεατές βρέθηκαν το πενταήμερο της διοργάνωσης στα γήπεδα του Δήμου Αγίας Νάπας και 22 ομάδες από το εξωτερικό συμμετείχαν μαζί με ομάδες από κάθε γωνιά της Κύπρου στις δέκα ηλικιακές κατηγορίες του τουρνουά.

Ανάμεσα στις ακαδημίες που ξεχώρισαν ήταν και η Ακαδημία Μαυρουδή. Η ακαδημία που ίδρυσε ο Κούλλης Μαυρουδής πριν από 6 περίπου χρόνια κατάφερε να ξεχωρίσει σχεδόν σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Συμμετείχε σε 3 τελικούς κατακτώντας στο 2008 PR και στο 2009 PR την 1η θέση ενώ στο 2010 PR τερμάτισε 2η.

Τα αποτελέσματα:

2010: ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΥΡΟΥΔΗ-STRIPES FA 1-3

2009: ΑΚΑΔΗΜΙΑ MΑΥΡΟΥΔΗ-ATHLETIC CLUB BEIRUT 3-1

2008: MILENKO SPOLJARIC FA- ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΥΡΟΥΔΗ 0-3

Στις ηλικίες 2012 και 2017 έφτασε μέχρι τα ημιτελικά ενώ και στις υπόλοιπες κατηγορίες είχε αξιοσημείωτη παρουσία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο ποδοσφαιριστές της ακαδημίας Μαυρουδή αναδείχθηκαν πρώτοι σκόρερ, ανέδειξε δύο καλύτερους τερματοφύλακες όπως και δύο MVP τελικών!

Η συνολική παρουσία της ακαδημίας Μαυρουδή στο τουρνουά

2008 PR 1η Θέση
2009 PR 1η Θέση
2010 PR 2η θέση
2012 3η Θέση
2007 Ch 3η θέση
2009 Ch αποκλεισμός στα Knock out
2011 Pr, 2008 Ch και 2006 Ch αποκλεισμός στους ομίλους

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία της ακαδημίας στο τουρνουά:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE