ΠΑΦΟΣ: Μυρίστηκε τα ναρκωτικά μέσα από το δέμα ο σκύλος του Τελωνείου

ΠΑΦΟΣ: Μυρίστηκε τα ναρκωτικά μέσα από το δέμα ο σκύλος του Τελωνείου

Μπουκαλάκια με υγρό κανναβιόλης εντοπίστηκαν σε δέμα στην Πάφο με προέλευση τη Μεγάλη Βρετανία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του την  Μεγάλη Τετάρτη (05/04) Τμήματος Τελωνείων, ο ανιχνευτικός σκύλος Buddy του Τμήματος Τελωνείων, στις 28 Μαρτίου 2018, στα πλαίσια των συνήθη τελωνειακών ελέγχων στο Ταχυδρομείο Δεμάτων Πάφου, έδειξε ενδιαφέρον σε δέμα με προέλευση την Μεγάλη Βρετανία.

Από περαιτέρω έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι το δέμα περιείχε 7 μπουκαλάκια των 10 ml το κάθε ένα υγρό κανναβιόλης.

Η υπόθεση διαβιβάστηκε στην Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών, λόγω αρμοδιότητας, για τα περαιτέρω.

Τόσο ο Buddy όσο και ο σκύλος Flinn ο οποίος εντόπισε το Μάρτη, ποσότητα κανναβιόλης στο ταχυδρομείο δεμάτων Λεμεσού, εκπαιδεύτηκαν από τους ίδιους τους χειριστές του Τμήματος Τελωνείων με τη συνδρομή εκπαιδευτή από την Αστυνομία και αποτελούν την νέα γενιά ανιχνευτικών σκύλων του Τμήματος.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE