ΕΛ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Ισχυρισμός ότι ο αστυνομικός έδωσε τρία χαστούκια σε 65χρονο

ΕΛ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Ισχυρισμός ότι ο αστυνομικός έδωσε τρία χαστούκια σε 65χρονο

Την άμεση διαθεσιμότητα του και την δίωξη του μέλους της αστυνομικής δύναμης που φέρεται να ξυλοφόρτωσε αλλοδαπό, διέταξε ο Αρχηγός της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης (04/04) έξω από τράπεζα στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου. Ο καταγγέλλων εκείνη την ώρα βρισκόταν στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ATM).

Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας φέρεται να δέχθηκε τηλεφώνημα από την συμβία του, η οποία του είχε αναφέρει πως της έκανε επίπληξη πολίτης για τον τρόπο που στάθμευσε έξω από το τραπεζικό ίδρυμα.

Όπως ισχυρίζεται ο 65χρονος, ο αστυνομικός έφτασε στο σημείο όπου του έδωσε τρία χαστουκιά.

Ο 65χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως έφερε εκδορές και κοκκίνισμα στο πρόσωπο. Ακολούθως, κατήγγειλε τον αστυνομικό που εκείνη την ώρα ήταν εκτός υπηρεσίας.

Το μέλος της δύναμης τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα μετά από οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας, Ζαχαρία Χρυσοστόμου.

Να σημειώσουμε πως εναντίον του διερευνάται υπόθεση πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, ενώ διώκεται πειθαρχικά.

Πάντως, οι θέσεις της πλευράς του αστυνομικού είναι εντελώς διαφορετικές.

Ι.Μάντζιηπα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE