ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ: ‘Δεν του ανήκει το πουκάμισο’

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ: ‘Δεν του ανήκει το πουκάμισο’

Σύμφωνα με τ/κ δημοσιεύματα, το ματωμένο πουκάμισο που εντοπίστηκε στα κατεχόμενα, και αρχικά υποστηρίχθηκε ότι άνηκε στον 65χρονο Ε/κ, τελικά δεν είναι δικό του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Κibrisgazetesi.com, το ματωμένο πουκάμισο που εντοπίστηκε την Τετάρτη (4/4), αν και αρχικά η λεγόμενη Αστυνομία πίστεψε ότι άνηκε στον Σολωμό Αποστολίδη που αγνοείται από τις 28 Μαρτίου, τελικά, σύμφωνα με πηγές τους, δεν είναι δικό του.

Το εν λόγω πουκάμισο, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ανήκει σε πρόσωπο, που εμπλέκεται σε άλλη υπόθεση.

Η λεγόμενη αστυνομία, συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE