Mιλούν τα νούμερα του Εμίλιο!

Mιλούν τα νούμερα του Εμίλιο!

Άνοιξαν μια συζήτηση χθες στο Faceboook, αρκετοί οπαδοί του Απόλλωνα, κάνοντας σύγκριση του Ζελάγια με τον Μάγκλιτσα. 

Την αρχή έκανε ένας οπαδός, που προέτρεψε τον Αυγουστή, να ξεκινά με τον Αργεντινό κι όχι με τον Κροάτη (χθες ήταν τιμωρημένος). 

Οι περισσότεροι οπαδοί -που πήραν θέση με σχετικές αναρτήσεις- συμφώνησαν με αυτή την άποψη. 

Μιλούν τα νούμερα για τον Ζελάγια, γι αυτό και οι περισσότεροι τον προτιμούν αυτόν. Έχει σκοράρει 17 φορές στο πρωτάθλημα. O Mάγκλιτσα δεν τα πηγαίνει πολύ πιο άσχημα, έχει σημειώσει 12 τέρματα. 

Σημειώστε όμως κι αυτή τη λεπτομέρεια: Ο Ζελάγια έχει συνολικά 29 συμμετοχές, σε 15 ματς ήταν βασικός, σε άλλα 14 μπήκε αλλαγή. Ο «Μάγκλι» έχει 22 εμφανίσεις, στις 17 ήταν στο αρχικό σχήμα.

Ο Αυγουστή φυσικά ξέρει καλύτερα, ποιος εκ των δυο ταιριάζει στην τακτική που εφαρμόζει, αναλόγως και του τρόπου παιχνιδιού του εκάστοτε αντιπάλου. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.