Κυριακή του Πάσχα με βροχές θα κάνουμε

Κυριακή του Πάσχα με βροχές θα κάνουμε

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή.

 

Την Πέμπτη (5/4) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα δυτικά µέχρι βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή (6/4) και το Σάββατο (7/4) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το βράδυ του Σαββάτου θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις.

Την Κυριακή (8/4) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένεται να σηµειωθούν τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση από το Σάββατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.