ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έπεσε άγριο ξύλο σε εκκλησία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έπεσε άγριο ξύλο σε εκκλησία

 Συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 4/4 έξω από εκκλησία στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ήταν γύρω τις 20:00 όταν μετά από έντονη λογομαχία υπήρξε συμπλοκή στον προαύλιο χώρο της Παναγίας Φανερωμένης στην παλιά Λευκωσία.

Όπως αναφέρει πηγή στην ιστοσελίδα μας στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας έφτασαν στη σκηνή και επανέφεραν την τάξη, ενώ ασθενοφόρο παρέλαβε τραυματία από τον καυγά.

Όπως πληροφορούμαστε αιτία για να προκληθεί το περιστατικό ήταν για άλλη μια φορά, οι κροτίδες, που φαίνεται πως κρατούσαν ορισμένοι έξω από τον Ιερό Ναό και τρομοκρατούσαν τον κόσμο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE