«Θέλω να εκφράσω τον σεβασμό μου στους παίκτες»

«Θέλω να εκφράσω τον σεβασμό μου στους παίκτες»

Μπορεί η Ανόρθωση να μην πήρε το τρίποντο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, όμως ο Ρόνι Λέβι στις δηλώσεις του μετά το πέρας του παιχνιδιού έδωσε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια που κατέβαλαν σε όλο το 90λέπτο.

Δείτε όλα όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε μόνο δυο μέρες για να προετοιμαστούμε. Το ΑΠΟΕΛ δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Βρήκαμε και εμείς από τη δική μας πλευρά κάποιες ευκαιρίες.

 

Όσο περνούσε ο χρόνος στο παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι τακτικά, δεν τους αφήσαμε να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες και ήμασταν απειλητικοί στις αντεπιθέσεις. Θέλω να εκφράσω τον σεβασμό μου στους παίκτες. Ότι καλύτερο στον ΑΠΟΕΛ και στο Μπαλταζάρ για το μέλλον».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE