«Ένας βαθμός στο «Παπαδόπουλος» είναι πάντα καλός»

«Ένας βαθμός στο «Παπαδόπουλος» είναι πάντα καλός»

Αν και ο ΑΠΟΕΛ δεν πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στην Ανόρθωση, ο Μπρούνο Μπαλταζάρ έμεινε ευχαριστημένος από την γενική εικόνα της ομάδας του και μέσα από τις δηλώσεις του τόνισε την σημαντικότητα του βαθμού στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Δείτε τις δηλώσεις του Πορτογάλου:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε. Στο transition η Ανόρθωση μας δημιούργησε προβλήματα, και ήταν κάτι που περιμέναμε από την ποιότητα της ομάδας. Στο τέλος του αγώνα πήραμε τον ένα βαθμό, και ένας βαθμός στο «Παπαδόπουλος» είναι πάντα καλός. Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά παίξαμε πολύ καλά και ένας βαθμός δεν αλλάζει τους στόχους μας. Θα αγωνιστούμε για να κερδίσουμε τους επόμενους πέντε αγώνες και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια τους για το πνεύμα που έδειξαν. Επίσης την συμπάθεια μου στον γιατρό της ομάδας που τραυματίστηκε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει λάβει και αποδεχθεί πρόσκληση για συμμετοχή, με καθεστώς Παρατηρητή, στην επικείμενη συνάντηση για τη Γάζα του Συμβουλίου για την Ειρήνη που θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον στις 19 Φεβρουαρίου 2026, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE