Τραγωδία στη Λεμεσό: Ανασύρθηκε αναίσθητος από τη θάλασσα 57χρονος
Τραγική κατάληξη είχε πρωινό μπάνιο στη θάλασσα για 57χρονο, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από το νερό.

Ο Δώρος Παναγίδης βρίσκεται στην Κύπρο αυτές τις μέρες για το Πάσχα. Ο παίκτης του Power of Love μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή «Ζαχαρίας, Μαρία & friends» στο Ράδιο Πρώτο και δήλωσε: «Ότι δείχνω αυτό είμαι».
Συγκεκριμένα ο παίκτης του ριάλιτι απάντησε σε όλα όσα λέγονται για το ριάλιτι «Ό,τι αισθανόμαστε ο ένας για τον άλλο αυτό βγαίνει στον αέρα, είμαστε αληθινοί».
Όσο για τις δηλώσεις της πρώην του Νάταλι Κάτερ απάντησε λέγοντας: «Πάντα θα μας ενώνει το παιδί, δεν υποκρίνομαι στο παιχνίδι. Είμαι ο εαυτός μου».
Σχετικό άρθρο: Νάταλι Κάτερ: Η πρώην του Δώρου σχολιάζει πόσο πολύ του αρέσει η δημοσιότητα
Επίσης, ανέφερε ότι θέλει να δηλώσει συμμετοχή στο Survivor 3 και όταν ζητήθηκε να αποκαλύψει κάτι από το Power of love, είπε ότι αυτό που τους χωρίζει είναι ένας ψεύτικος … τοίχος!

Power of love, τη Δευτέρα του Πάσχα 9 Απριλίου εκτάκτως στις 16:40 στο ΣΙΓΜΑ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




