Σοκάρει ο κριτής του MasterChef: 'Είχα μπει στο κρατητήριο για πολλούς λόγους' - VIDEO

Σοκάρει ο κριτής του MasterChef: 'Είχα μπει στο κρατητήριο για πολλούς λόγους' - VIDEO

Είχα μπει στο κρατητήριο για πολλούς λόγους' δήλωσε γελώντας ο κριτής του MasterChef.

Για το παρελθόν του μίλησε στην εκπομπή «Όλα Καλά» ο Πάνος Ιωαννίδης. Ο γνωστός σεφ και κριτής MasterChef αποκάλυψε ότι υπήρξε μια εποχή που μπαινόβγαινε στο κρατητήριο, καθώς του δημιουργούσαν μπελάδες οι δουλειές που έκανε.

«Πουλούσα κάτι κοσμήματα. Ήρθε ένας αστυνομικός και μου λέει “τι κάνεις εδώ;”. Του είπα ότι πουλάω κοσμήματα. “Έλα μαζί μου μέσα, δεν έχεις άδεια”, μου είπε.

Και συνέχισε ο γοητευτικός κριτής του reality μαγειρικής που παρακολουθούμε από το TvOne: «Πολλά χρόνια πριν ήμουν σε νησιά, δούλευα ως “κράχτης”. Για αυτόν τον λόγο πολλές φορές με είχαν μαζέψει. Γενικότερα είχα μπει στο κρατητήριο για πολλούς λόγους. Ενα μεροκάματο ήθελα να βγάλω…».

Ο Πάνος Ιωαννίδης εξιστορώντας τις περιπέτειές του με την αστυνομία γελούσε, μιας και όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και πλέον είναι ένας περιζήτητος επαγγελματίας. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video του zappit.gr:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Σε μία από τις σημαντικότερες διπλωματικές στιγμές των τελευταίων ετών για το Κυπριακό, εξελίσσεται η επικείμενη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου, σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας τόσο σε επίπεδο ΟΗΕ όσο και μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE