Με αυτήν την φωτογραφία ευχήθηκε στην όμορφή της μαμά η Κύπρια επώνυμη

Με αυτήν την φωτογραφία ευχήθηκε στην  όμορφή της μαμά η Κύπρια επώνυμη

Tην συγκεκριμένη φωτογραφία επέλεξε η Κύπρια επώνυμη, όπου αγκαλιάζεται με την μητέρα της, για να της ευχηθεί χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της. 

Η όμορφη γυναίκα που απεικονίζεται στην φωτογραφία δεν είναι άλλη από την μητέρα της Άντρεας Κυριάκου, η οποία την Τρίτη, 3 Μαρτίου είχε τα γενέθλιά της. 

Η Μαίρη Ξενοφώντος γιόρταζε και η μεγάλη της κόρη, Άντρεα Κυριάκου της έστειλε και διαδικτυακά τις ευχές της με μια τρυφερή φωτογραφία από τον γάμο του μοντέλου με τον Γιώργο Μερκή το περασμένο καλοκαίρι. 

Το σχόλιο της Άντρεας στην μητέρα της: "Χρόνια πολλά καρδιά μου". 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«ΑΛΜΑ» ή πτώση; Το όραμα του Οδυσσέα δοκιμάζεται από αποχωρήσεις και κατηγορίες

«ΑΛΜΑ» ή πτώση; Το όραμα του Οδυσσέα δοκιμάζεται από αποχωρήσεις και κατηγορίες

Μια νέα περίοδος αναταράξεων φαίνεται να διανύει το κίνημα ΑΛΜΑ. Μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες, τρεις αποχωρήσεις από τον στενό ή υποστηρικτικό κύκλο του κινήματος –του Ανδρέα Χασαπόπουλου, του Αβραάμ Θεμιστοκλέους και του Ανδρέα Σεραφείμ– δημιούργησαν σοβαρά ερωτήματα για τη λειτουργία, τη διαφάνεια και τη συνοχή, της νέας πολιτικής δύναμης.

BEST OF TOTHEMAONLINE