ΚΑΙΡΟΣ: Η πρόγνωση μέχρι το Μεγάλο Σάββατο

ΚΑΙΡΟΣ: Η πρόγνωση μέχρι το Μεγάλο Σάββατο

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

 

Απόψε Μεγάλη Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ αλλά σταδιακά στα προσήνεµα παράλια θα πνέουν µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη για να καταστεί αργότερα, στα προσήνεµα παράλια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 12 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ αλλά στα προσήνεµα µέτριοι και παροδικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Το απόγευµα, στα δυτικά παράλια, θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα δυτικά παράλια αλλά µέχρι ταραγµένη, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά παροδικά στα ανατολικά, στα βόρεια και τοπικά στα νότια µέχρι µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα δυτικά και µέχρι ταραγµένη, στα υπόλοιπα παράλια.

Την Πέµπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο την Πέµπτη και την Παρασκευή, ιδιαίτερα αισθητή στο εσωτερικό και στα ορεινά και µικρή πτώση το Σάββατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Με την έκδοση τη Δευτέρα των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων αρχίζει μια πορεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε διαχρονικά, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, καλώντας τους πολίτες και όλους τους εμπλεκόμενους σε συνεργασία για εφαρμογή τους. Τα διατάγματα θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE