ΠτΔ: Έλαβε πρόσκληση να προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων - «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Μια ιστορική στιγμή»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.

«Πρέπει πρώτα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Ειμαι πολύ περήφανος γι΄ αυτούς. Ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι η ΑΕΚ, η οποία πριν τρεις μέρες έπαιξε φανταστικό ποδόσφαιρο και νίκησε τον Απόλλωνα.
Ότι είπε ο κύριος Ιδιάκεθ είναι σωστό. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να παίζεις ποδόσφαιρο όπως η ΑΕΚ και δίνω συγχαρητήρια στον κόουτς για τη φιλοσοφία του.
Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι και δεν έπρεπε να δίναμε χώρο στην ΑΕΚ. Μπορεί να ήμασταν και τυχεροί, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο.
Αυτό όμως που γίνεται στην Κύπρο με τις κερκίδες, δεν πρέπει να συνεχιστεί. Μπήκαν πέντε γκολ και δεν είχε κόσμο να τα πανηγυρίσει. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ΑΕΚ και καλό Πάσχα σε όλους»
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




