ΛΕΥΚΩΣΙΑ: ‘Έππεσεν η φοινικιά στο αυτοκίνητο’ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: ‘Έππεσεν η φοινικιά στο αυτοκίνητο’ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μπροστά σε ένα περίεργο θέαμα βρέθηκαν περαστικοί στην παλιά πόλη της Λευκωσίας.

Όπως καταδεικνύει η φωτογραφία που παρουσιάζουμε, το αυτοκίνητο βρίσκεται στην Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στην εντός των τειχών πόλη, κοντά στο παλιό Δημαρχείο.

Το περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες που καταφέραμε να συλλέξουμε, έγινε τη νύχτα Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής (1/4).

Συγκεκριμένα έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του μια φοινικιά που κόπηκε.

Πάντως, δεν φαίνεται να τον πήρε από κάτω, αφού μπροστά στο θέαμα που αντίκρισε, δηλαδή το αυτοκίνητο του σε άθλια κατάσταση, είχε την ψυχική ηρεμία να βάλει μια πινακίδα πάνω στο αυτοκίνητο που έγραφε ότι «έπεσεν η φοινικιά στο αυτοκίνητο».

Το θέαμα σχολιάστηκε στο διαδίκτυο, με έναν πνευματώδη χρήστη του facebook να σημειώνει ότι αν δεν υπήρχε η πληροφορία ότι έπεσε φοινικιά πάνω στο όχημα, θα υπέθετε πως «πάτησε πάνω του ο Γκοτζίλα».

Δείτε την φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση Τραμπ – Πούτιν: «Εποικοδομητικός» διάλογος, χωρίς επίτευξη συμφωνίας για εκεχειρία στην Ουκρανία

Συνάντηση Τραμπ – Πούτιν: «Εποικοδομητικός» διάλογος, χωρίς επίτευξη συμφωνίας για εκεχειρία στην Ουκρανία

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, και ο Ρώσος ομόλογός του, Βλαντίμιρ Πούτιν, χαρακτήρισαν «εποικοδομητική» τη συνάντηση που είχαν στην Αλάσκα, παρότι δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για εκεχειρία στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE