Ξαναπαίρνει τ’ «όπλο» του;

Ξαναπαίρνει τ’ «όπλο» του;

Είχαμε κάνει μερικές επισημάνσεις την περασμένη εβδομάδα, για τους παίχτες του Απόλλωνα, που οι συνολικές τους υπηρεσίες στην ομάδα, δεν είναι τόσο ικανοποιητικές.

Ένας απ αυτούς είναι ο Αντρέ Σκέμπρι. Η τεχνική ηγεσία ευελπιστεί ότι ο Μαλτέζος διεθνής θα… πάρει το «όπλο» του, για να δώσει βοήθειες στην υπόθεση σκοράρισμα στα προσεχή παιχνίδια. 

Στο αυριανό παιχνίδι με την πρώην ομάδα του, την Ομόνοια, ο Σκέμπρι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού. Είτε σε ρόλο αριστερού εξτρέμ (στη θέση του τιμωρημένου Παπουλή), είτε ως δεύτερος επιθετικός, πλάι στον Ζελάγια (δεν δικαιούται να παίξει ούτε ο Μάγκλιτσα). 

Αν χρησιμοποιήσει τρεις χαφ η τεχνική ηγεσία, διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα ο Νίκο Μαρτίνες. Μπήκε αλλαγή το Σάββατο. Λόγω και του ότι έδειξε και στο «ΑΕΚ Αρένα» ότι δεν βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι ο Άλεξ Ντα Σίλβα. Ως γνωστό επανέρχεται ο Σακέτι, θα είναι στην ενδεκάδα ο Αργεντινός χαφ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Λονδίνο, σηματοδοτώντας την έναρξη της εμβληματικής εκστρατείας για επαναπατρισμού ταλέντου στην Κύπρο, «Minds in Cyprus», με την πρώτη μεγάλη εκδήλωση να πραγματοποιείται αύριο, 21 Μαΐου, στο Ηνωμένο Βασίλειο.