ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Πυρκαγιά σε παιχνιδότοπο της Περιστερώνας

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Πυρκαγιά σε παιχνιδότοπο της Περιστερώνας

Πυρκαγιά σε παιχνιδότοπο στην αυλή ποδοσφαιρικού σωματείου του χωριού Περιστερώνας, ξέσπασε τις πρωινές ώρες της Τρίτης (3/4).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η Υπηρεσία έλαβε κλήση για την πυρκαγιά, στις 03:07 και για το επεισόδιο ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με 2 πυροσβεστικά οχήματα.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03:38.

Από την πυρκαγιά ο παιχνιδότοπος υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Στο μεταξύ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 2ης Απριλίου 2018 μέχρι και τις 06.00 της 3ης Απριλίου 2018 ανταποκρίθηκε σε 42 κλήσεις για βοήθεια, εκ των οποίων 33 αφορούσαν πυρκαγιές, 6 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE