Δραματικό φινάλε για την Κοπεγχάγη του Πιέρου – ΒΙΝΤΕΟ

Δραματικό φινάλε για την Κοπεγχάγη του Πιέρου – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ένα δραματικό αγώνα που έγινε Parken Stadium η Κοπεγχάγη του Πιέρου Σωτηρίου κατάφερε με Buzzer Beater (καλαθοσφαιρικός ορισμός) να «αρπάξει» το τρίποντο από την Νόρντζελαντ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ στο 37ο λεπτό με τον Έρνεστ Ασάντε, ένα γκολ το οποίο έμελλε να χωρίζει τις δύο ομάδες μέχρι το πέρας του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Κοπεγχάγη ήταν αυτή που κυνηγούσε το σκορ και στο 76ο λεπτό κατάφερε με τον Ράσμους Φαλκ να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Επτά λεπτά η Νόρντζελαντα έμεινε με 10 παίκτες και εκεί που όλα έδειχνα ότι το παιχνίδι θα τέλειωνε στην ισοπαλία 1-1, ήρθε ο Σανταντέρ στην εκπνοή του αγώνα και συγκεκριμένα στο 90+4 να γυρίσει το παιχνίδι και να χαρίσει στην Κοπεγχάγη τους τρεις βαθμούς.

Να σημειώσουμε ότι ο Πιερός ο οποίος ξεκίνησε ως βασικός στον δραματικό αγώνα αγωνίστηκε για 78λεπτά…

 

Δείτε κι αυτό: ΧΑΜΟΣ! Έτσι υποδέχονται τον Πιέρο στο στάδιο της Κοπεγχάγης – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE