Το τουρκικό ΥΠΕΞ κατηγορεί τις ελληνικές αρχές ότι ρίχνουν το επίπεδο

Το τουρκικό ΥΠΕΞ κατηγορεί τις ελληνικές αρχές ότι ρίχνουν το επίπεδο

Οι ελληνικές αρχές ρίχνουν το επίπεδο όσο περνάει ο καιρός, όπως αποκαλύπτεται με τις χθεσινές δηλώσεις του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, σχετικά με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, αναφέρεται σε νέα ανακοίνωση του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι με θλίψη αντικρίζουμε αυτές τις εκφράσεις "οι οποίες δεν συνάδουν με τη σοβαρότητα του κράτους".

"Όταν βολεύει την Ελλάδα προβάλλει την αρχή του κράτους δικαίου, όταν δεν την βολεύει αγνοεί αυτή την αρχή και όπως είναι γνωστό και από την πρόσφατη ιστορία μας δεν εφαρμόζει τις αποφάσεις των διεθνών δικαστηρίων που λήφθηκαν εναντίον της", αναφέρεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Οι επερχόμενες βουλευτικές Τον Μάιο, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αναμετρήσεις του παρελθόντος. Δεν πρόκειται απλώς για μια διαδικασία ανανέωσης της λαϊκής εντολής, αλλά για μια κρίσιμη καμπή, που ενδέχεται να επανακαθορίσει τους συσχετισμούς δυνάμεων και να αναδιαμορφώσει τον κομματικό χάρτη. Το πολιτικό σύστημα, δείχνει να εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης ρευστότητας, όπου οι βεβαιότητες καταρρέουν και οι ισορροπίες μετακινούνται.

BEST OF TOTHEMAONLINE