Τι ζητάνε «Μαχητές» και «Πορτοκαλί» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τι ζητάνε «Μαχητές» και «Πορτοκαλί» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα οργανωμένα σύνολα της Ανόρθωσης, οι «Μαχητές» αλλά κι αυτοί του ΑΠΟΕΛ «Πορτοκαλί» τοποθετήθηκαν μέσα από την επίσημη σελίδα τους στο Facebook ζητώντας την άμεση κατάργηση του νόμου ταυτοποίησης αλλά και την ακύρωση του μέτρου της ΚΟΠ σχετικά με τα εισιτήρια για τα εκτός έδρας παιχνίδια.

Η ανακοίνωση των «Μαχητών»:

Συγχαρητήρια στην ομάδα για την πανάξια νίκη κάνοντας ακόμα ένα βήμα προς την εκπλήρωση των στόχων. Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ επέστρεψε και ο τρόμος ΟΛΩΝ είναι εμφανής. Όπως και πέρσι οι κακές γλώσσες έκαναν την εμφάνιση τους για την επιλογή αντιπάλων αλλά θα πάρουν ξανά την απάντηση τους, όπως την πήραν τα τελευταία χρόνια. 

Όσο για την εικόνα, τα πολλά λόγια είναι περιττά. Κάποιοι έκαναν λόγο για κατάμεστο πέταλο με 600 εισιτήρια. Αν στην 1η εικόνα είναι κατάμεστο, στην 2η τι είναι; 

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ, ΟΧΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ, ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΑΗ. ΗΔΗ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΓΩΣΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.

«ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

 

Η ανακοίνωση των «Πορτοκαλί»

«Αυτή είναι η κατάντια του Κυπριακού ποδοσφαίρου με το μέτρο της ΚΟΠ, με άδεια γήπεδα θέλουν να κριθεί το Πρωτάθλημα όσοι πήραν την απόφαση και οι Λεμεσιανοί υπέρμαχοι της.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ»

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Η παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη-δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου- για την ανάγκη ξεκάθαρων ιδεολογικοπολιτικών θέσεων, δεν πέρασε απαρατήρητη στα πολιτικά επιτελεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE