Εξέλιξη με Μαρινάκη – Του απαγορεύτηκε και επίσημα η έξοδος από τη χώρα

Εξέλιξη με Μαρινάκη – Του απαγορεύτηκε και επίσημα η έξοδος από τη χώρα

Ύποπτος φυγής κρίθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και μαζί με τους τρεις συγκατηγορούμενους του για την υπόθεση του Noor1, του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.

Η εισαγγελέας Πειραιά Ειρήνη Τζίβα έστειλε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών προς επικύρωση την διάταξη, με την οποία απαγορεύει και επίσημα την έξοδο από τη χώρα στο μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού και τους Νίκο Συντυχάκη, Βαγγέλη Μπαϊρακτάρη και Ηλία Τσακίρη.

Άλλωστε ήταν ένας από τους περιοριστικούς όρους από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση της ποινικής δίωξης σε βάρος του εφοπλιστή και την οποία είχαμε δημοσιοποιήσει με σαφήνεια το SDNA από την πρώτη στιγμή.
 

Η εισαγγελέας έκρινε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συγκατηγορούμενοί του για για κατοχή – διακίνηση – χρηματοδότηση ναρκωτικών ουσιών και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης ήταν ύποπτοι φυγής.

Η εισαγγελική διάταξη θα πρέπει να επικυρωθεί και τυπικά εντός 15 ημερών από το αρμόδιο δικαστικό Συμβούλιο Πειραιά.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Σε μία από τις σημαντικότερες διπλωματικές στιγμές των τελευταίων ετών για το Κυπριακό, εξελίσσεται η επικείμενη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου, σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας τόσο σε επίπεδο ΟΗΕ όσο και μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE