'Άστραψε και βρόντηξε': Προσχεδιασμένη η σύλληψη των στρατιωτικών

'Άστραψε και βρόντηξε': Προσχεδιασμένη η σύλληψη των στρατιωτικών

Προσχεδιασμένη χαρακτήρισε τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από την Τουρκία ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Πάνος Καμμένος.

Μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, στο περιθώριο συζήτησης στη Βουλή των Ελλήνων, ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι είναι πλέον απαισιόδοξος σχετικά με τον χρόνο παραμονής των δύο στις τουρκικές φυλακές. «Μπορεί να κρατηθούν ακόμα και 15 χρόνια, αφού δεν τους έχουν αποδοθεί ακόμη κατηγορίες», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας του είχε υποσχεθεί άμεση παράδοση των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών που ζητούν άσυλο στην Ελλάδα, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο, επισημαίνοντας, παράλληλα, ότι ο τουρκικός στρατός έχει σοβαρά προβλήματα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εντέκατη μέρα πολέμου - Έτοιμοι για ολοκληρωτικό πόλεμο οι Φρουροί της Επανάστασης -Τρεις όρους έθεσε το Ιραν

Εντέκατη μέρα πολέμου - Έτοιμοι για ολοκληρωτικό πόλεμο οι Φρουροί της Επανάστασης -Τρεις όρους έθεσε το Ιραν

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline: