H καλύτερη δουλειά στον κόσμο! Σε πληρώνουν να βλέπεις σειρές

H καλύτερη δουλειά στον κόσμο! Σε πληρώνουν να βλέπεις σειρές

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να είστε σκεπασμένοι με μια κουβέρτα στον καναπέ σας και να παρακολουθείτε συνεχώς το Netflix χωρίς να νιώθετε καμία ενοχή;

 

Στην πραγματικότητα, φανταστείτε πως πληρώνεστε κιόλας για να το κάνετε αυτό. O γίγαντας το7υ streaming, προσλαμβάνει άτομα για να «χτενίσουν» την βιβλιοθήκη των περιεχομένων τους, και πιο συγκεκριμένα τις αμέτρητες ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα που φαίνεται να πέφτουν κάθε εβδομάδα. Ή αν το θέλετε αλλιώς, θα είστε ένα επαγγελματίας θεατής.

Σύμφωνα με το Esquire, έχει ανοίξει μια νέα θέση εργασίας που αναρτήθηκε από το Netflix και ζητά έναν αναλυτή του αρχικού περιεχομένου, του οποίου οι αρμοδιότητες περιλαμβάνουν την δυνατότητα «παρακολούθησης, έρευνας, βαθμολόγησης και ανάλυσης για ταινίες και τηλεοπτικά περιεχόμενα».

Η θέση έχει κατέβει από τότε και δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το μισθό, αλλά ελπίζουμε να υπάρχει αρκετός προϋπολογισμός για να συμπεριλάβει τα αναπόφευκτα έξοδα για ποπ κορν και σνακ.

Το μόνο προσόν που απαιτείται είναι μια αξιοπρεπή γνώση για ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα, γενικότερα και μια αστείρευτη ικανότητα να μπορείς να συνοψίζεις οτιδήποτε έχεις δει.

Και με το Netflix να σχεδιάζει να κυκλοφορήσει 700 σόου κατά τη διάρκεια του 2018, σίγουρα οι ώρες που θα περάσετε στον καναπέ δε θα είναι και λίγες.

 

 

 

Aπό iefimerida.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE