Επέστρεψε στη Παγκόσμια κατάταξη του τένις ο νεαρός Κύπριος-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επέστρεψε στη Παγκόσμια κατάταξη του τένις ο νεαρός Κύπριος-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο 22χρονος Πέτρος Χρυσοχός διαπρέπει στο άθλημα της αντισφαίρισης.

Μετά και τις τελευταίες του καλές εμφανίσεις σε διάφορα τουρνουά που έγιναν στο εξωτερικό, ο νεαρός αθλητής επέστρεψε στη Παγκόσμια κατάταξη κα συγκεκριμένα στο νούμερο 695.

Επόμενος στόχος να φτάσει ή να ξεπεράσει το νούμερο 465, που ήταν η ψηλότερή του θέση τον Σεπτέμβρη του 2015.

Σημαντική λοιπόν η επιστροφή του Χρυσοχού στη συγκεκριμένη κατάταξη και τώρα ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE