Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΛ για να γίνει ο… έκτος πάικτης στο «κλουβί»

Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΛ για να γίνει ο… έκτος πάικτης στο «κλουβί»

Το γραφείο Τύπου της ΑΕΛ απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, για να στηρίξει τις καλαθοσφαιρικές ομάδες ανδρών και γυναικών.

Αναλυτικά:

«ΑΕΛίστα, την Τετάρτη 04/04/2018 η καλαθοσφαιρική ΑΕΛ χρειάζεται την καταλυτική σου παρουσία στο γήπεδο μας Νίκος Σολομωνίδης για τους αγώνες της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας.

Η ανδρική ομάδα αγωνίζεται στις 18:15 για τους ημιτελικούς του πρωταθλήματος με την ομάδα του Αχιλλέα Καϊμακλίου όπου με νίκη προκρίνεται στη τελική φάση των playoffs για να διεκδικήσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα.

Η γυναικεία μας ομάδα αγωνίζεται στις 20:45 με την ομάδα του Κεραυνού Στροβόλου, για την τελική φάση του πρωταθλήματος γυναικών, όπου με νίκη θα διευρύνει το σκόρ σε νίκες σε 2-0 και θα αγκαλιάσει ακόμα περισσότερο το πρωτάθλημα και να επιστρέψει πίσω στο θρόνο της.

ΑΕΛίστα, την Τετάρτη γίνε ο 6ος καλαθοσφαιριστής της ομάδας μας στο παρκέ, μετάτρεψε το γήπεδο σε «κλουβί» όπως εσύ ξέρεις και σπρώξε τις ομάδες μας προς τη νίκη σε αυτούς τους κομβικούς αγώνες».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE