ΛΑΡΝΑΚΑ: Δωρεάν στάθμευση για τις γιορτές του Πάσχα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δωρεάν στάθμευση για τις γιορτές του Πάσχα

Δωρεάν θα είναι η στάθμευση για το κοινό στο Δήμο Λάρνακας για την περίοδο των εορτών του Πάσχα.

Σε γραπτή ανακοίνωση του ο Δήμος Λάρνακας αναφέρει ότι «για εξυπηρέτηση των συνδημοτών και επισκεπτών στη Λάρνακα, τη Μεγάλη Εβδομάδα μέχρι και την Τρίτη μετά το Πάσχα, 10 Απριλίου 2018, η στάθμευση στους Δημοτικούς Χώρους Στάθμευσης (παρκόμετρα και μηχανές pay and display) στο εμπορικό κέντρο της πόλης, θα είναι δωρεάν».

Από το μέτρο «εξαιρούνται οι Δημοτικοί Χώροι Στάθμευσης στην Λεωφόρο Μητσόπουλου και στην περιοχή Μακένζη» και σημειώνεται πως «η παράνομη στάθμευση θα καταγγέλλεται».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE