ΝΙΓΗΡΙΑ: Σφαγή από τζιχαντιστές της Μπόκο Χαράμ

ΝΙΓΗΡΙΑ: Σφαγή από τζιχαντιστές της Μπόκο Χαράμ

Ένοπλοι ισλαμιστές που φέρεται ότι ανήκουν στην οργάνωση Μπόκο Χαράμ σκότωσαν 18 ανθρώπους σε επίθεση που εξαπέλυσαν στη βορειοανατολική πόλη της Νιγηρίας, το Μαϊντουγκούρι, ανακοίνωσε ένας αξιωματούχος της κρατικής υπηρεσίας αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών (SEMA).

Ο Μπέλο Νταμπάτα, ο επικεφαλής της υπηρεσίας αυτής, ανακοίνωσε ότι 84 άνθρωποι τραυματίστηκαν στην επίθεση που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής (1/4).

Αυτή είναι η πιο πολύνεκρη επίθεση που σημειώνεται στην πόλη από την περασμένη εβδομάδα όταν η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι πραγματοποιεί συνομιλίες με τους ενόπλους.

zougla.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την άτυπη πενταμερή, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου και η ε/κ πλευρά η οποία ετοιμάζει τις αποσκευές της για να μεταβεί στην Ελβετία σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού για το κυπριακό, έχει χαμηλές προσδοκίες, για μια διάσκεψη που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE