Παρουσιαστής της κυπριακής tv 'αρπάχτηκε' με τον Κωστόπουλο

Παρουσιαστής της κυπριακής tv 'αρπάχτηκε' με τον Κωστόπουλο

Ο παρουσιαστής της κυπριακής tv παραδέχτηκε ότι ζήτησε και συγνώμη στον Κωστόπουλο επειδή αυτός έφταιγε... 

«Όταν είχα πάει πρώτη φορά στην εκπομπή του Κωστόπουλου είχαμε αρπαχτεί» ομολόγησε ο Σάββας Πούμπουρας.

Ο παρουσιάστης της εκπομπής του ΡΙΚ, "Χωρίς Αποσκευές", που παρακολουθούμε κάθε Παρασκευή στο DWTS 6 του ΑΝΤ1 ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το πρωί της Κυριακής, 1/4, και συζητώντας για τα late night shows έκανε μια αποκάλυψη, την οποία δεν γνωρίζαμε.

 Όπως είπε ο Σάββας Πούμπουρας: «Όταν είχα πάει πρώτη φορά στην εκπομπή του Κωστόπουλου είχαμε αρπαχτεί. Του ζήτησα, όμως, συγγνώμη μόλις τελείωσε η εκπομπή. Είχαμε αρπαχτεί… Γιατί πήγα κι εγώ προκατειλημμένος. Όχι, ο Πέτρος δεν έφταιγε καθόλου. Εγώ ήμουν τότε πιο νέος, πιο τσιτωμένος…».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE