Παρουσιαστής της κυπριακής tv 'αρπάχτηκε' με τον Κωστόπουλο

Παρουσιαστής της κυπριακής tv 'αρπάχτηκε' με τον Κωστόπουλο

Ο παρουσιαστής της κυπριακής tv παραδέχτηκε ότι ζήτησε και συγνώμη στον Κωστόπουλο επειδή αυτός έφταιγε... 

«Όταν είχα πάει πρώτη φορά στην εκπομπή του Κωστόπουλου είχαμε αρπαχτεί» ομολόγησε ο Σάββας Πούμπουρας.

Ο παρουσιάστης της εκπομπής του ΡΙΚ, "Χωρίς Αποσκευές", που παρακολουθούμε κάθε Παρασκευή στο DWTS 6 του ΑΝΤ1 ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το πρωί της Κυριακής, 1/4, και συζητώντας για τα late night shows έκανε μια αποκάλυψη, την οποία δεν γνωρίζαμε.

 Όπως είπε ο Σάββας Πούμπουρας: «Όταν είχα πάει πρώτη φορά στην εκπομπή του Κωστόπουλου είχαμε αρπαχτεί. Του ζήτησα, όμως, συγγνώμη μόλις τελείωσε η εκπομπή. Είχαμε αρπαχτεί… Γιατί πήγα κι εγώ προκατειλημμένος. Όχι, ο Πέτρος δεν έφταιγε καθόλου. Εγώ ήμουν τότε πιο νέος, πιο τσιτωμένος…».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE